Vi kan hjälpa till med kundkontakten vid byten av elmätare

På grund av regeringsförslag om nya funktionskrav på elmätare behöver elnätsföretagen se till att byten av elmätare sker innan den 1 januari 2025. 

Många elnätsföretag har redan börjat byta ut sina elmätare, men om ditt elnätsbolag inte har påbörjat detta än kan vi på Eniro hjälpa till med kundkontakten vid dessa byten genom att vi ringer upp abonnenter och bokar in hembesöken. På så vis får er ordinarie kundtjänst avlastning för att istället kunna fortsätta med sina vanliga sysslor. Vi hanterar även eventuella avvikelser om exempelvis någon inte är hemma vid bokad tid.

Huvudsakligen är syftet med dessa byten att använda en modernare fjärravläsningsteknik i elmätarna. Detta kommer i sin tur att underlätta för konsumenter som är intresserade av energibesparingar samt att möjliggöra en ökad och billigare introduktion av mikroproduktion.

Om du är intresserad av att läsa mer om de nya funktionskraven hittar du information på Energimarknadsinspektionens webbplats. 

Eniro har jobbat med kundservice i energisektorn under flera år i både Sverige och Finland, och vi vågar säga att vi har ett av marknadens bästa kundserviceteam.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

+46 (8) 553 310 00
contactcenterpartner@eniro.com

.