Nummerupplysning 118 118

Utöver de tjänster vi utför åt företag, myndigheter och offentlig verksamhet, har vi vår egen marknadsledande nummerupplysning 118 118 för personlig hjälp att hitta personer, företag, produkter och platser i Sverige och över hela världen. Via telefon och SMS. Vi har vårt ursprung långt tillbaka i Sveriges moderna historia, och har producerat telefonitjänster ända sedan människor började ringa varandra.

Utifrån denna verksamhet har vi byggt en stark företagskultur där trevligt bemötande, korrekthet och effektivitet sitter i väggarna i alla led från telefonister till IT-avdelning. Och med över 90 procent nöjda kunder. En styrka som vi är stolta över att kunna dela med oss av till våra contactcenterkunder.

Så här tycker våra kunder om nummerupplysningen:
Över 90 procent av kunderna är nöjda med nummerupplysningstjänsten, enligt den Nöjd-Kund-Index-mätning som genomförts av Solvero 2017.

Denna mätning har gjorts regelbundet sedan många år tillbaka och har legat stabilt på en mycket hög nivå. Testa gärna att ringa vår nummerupplysning 118 118, för att få en egen bild av tjänsten och våra kompetenta och trevliga telefonister. Det är dessa telefonister som även tar hand om våra contactcenterkunders kunder, på samma professionella sätt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

+46 (8) 553 310 00
contactcenterpartner@eniro.com

.