Eniro 118 118 AB vann PTS:s upphandling och fortsätter därmed driva 118 400

PTS

Eniro 118 118 AB har fått fortsatt förtroende att driva nummerupplysningen 118 400 på uppdrag av Post- och telestyrelsen (PTS), i en nyligen avslutad upphandling. Det nya avtalet löper i två år från mars 2019 med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Den upphandlade tjänsten ska ge tillgång till kostnadsfri nummerupplysning via telefon för personer med en synnedsättning, blindhet, annan funktionsnedsättning eller som på grund av andra särskilda behov inte kan söka efter nummer i kataloger, på internet eller som inte kan ringa avgiftsbelagda nummerupplysningar och notera numret för framtida behov.

– Jag är glad och stolt över att vi fått förnyat förtroende och våra anställda ser fram emot att fortsätta hjälpa användarna via 118 400-tjänsten, säger Kaj Lindholm, VD för Eniro 118 118 AB.

I upphandlingen anger PTS att användarna har behov av stabilitet och kontinuitet i tjänsten för att känna sig trygga med den. Tjänsten har också höga tillgänglighetskrav och krav på korta svarstider. Därför var det i upphandlingen krav på gedigen erfarenhet för att redan från start kunna leverera större samtalsvolymer både tryggt, stabilt och driftsäkert.

Eniro 118 118 AB har drivit 118 400-tjänsten, inklusive kundtjänst, i sammanlagt 7 år och har även lång erfarenhet av att effektivt skapa lyckade kundmöten genom den egna marknadsledande nummerupplysningen 118 118 och övrig contact center-verksamhet.

-Hög bemanningskompetens, stabil teknik och engagerade medarbetare gör det möjligt för oss att hantera stora volymer och samtidigt skapa nöjda kunder även när de har särskilda behov, säger Kaj Lindholm, VD för Eniro 118 118 AB.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

+46 (8) 553 310 00
contactcenterpartner@eniro.com

.