Eniro 118 118 stöttar IVO med outsourcade svarstjänster

 

Svarstjänster för IVO

Nu är det klart! Efter vinst i en offentlig upphandling är vi ny kundservicepartner till den statliga myndigheten Inspektionen för vård och omsorg (IVO.) Uppdraget går bland annat ut på att stötta med svarstjänster.

IVO, Inspektionen för vård och omsorg, är en statlig myndighet som ansvarar för tillsyn över hälso- och sjukvården samt socialtjänsten. IVO ansvarar också för viss tillståndsprövning. Myndigheten som sorterar under Socialdepartementet, har idag runt 700 medarbetare fördelade på nio avdelningar. Fyra av dem finns i Stockholm där de övergripande avdelningarna är belägna.

I uppdraget ingår bland annat kontinuerlig beredskap för att ta emot samtal vardagar mellan 8:00 – 17:00 samt dag före helgdag 8:00 – 12:00.

Vi kommer att ha full beredskap för overflow av telefonsamtal till IVO:s växel när myndigheten inte har kapacitet att hantera inkommande samtal. Det betyder att vi går in och stöttar med svarstjänster både vid belastningstoppar och frånvaro, säger Marie Sjöbom på Eniro 118 118 AB:s contact centerverksamhet.

Höga krav för att vara med i upphandlingen
Kraven för att delta i upphandlingen var högt ställda. Erfarenhet från att besvara samtal till större organisationer och möjlighet att erbjuda en teknisk plattform som kunde integreras med IVO:s befintliga lösning för växel- och hänvisningssystem är bara några exempel. Uppdraget löper från 1 maj 2019 till 30 april 2021 med möjlighet till ett års förlängning, som mest två gånger.
Vi hälsar IVO välkomna och ser fram emot att sätta igång med samarbetet inom kort!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

+46 (8) 553 310 00
contactcenterpartner@eniro.com

.