• Våra kunder

Våra kunder

Eniro 118 118 AB har lång erfarenhet av att leverera contactcenterservice åt företag, myndigheter och offentlig verksamhet, med fokus på högklassigt kundbemötande, korta svarstider dygnet runt och effektiv hantering.

Vi utför en stor variation av tjänster, från nummerupplysning till svarsservice, kundtjänst och backoffice. Här kan du läsa mer om några av våra uppdrag.

Nummerupplysningen 118 118

Utöver de tjänster vi utför åt företag, myndigheter och offentlig verksamhet, har vi vår egen marknadsledande nummerupplysning 118 118 för personlig hjälp att hitta personer, företag, produkter och platser i Sverige och över hela världen. Via telefon och SMS.

Vi har vårt ursprung långt tillbaka i Sveriges moderna historia, och har producerat telefonitjänster ända sedan människor började ringa varandra. Utifrån denna verksamhet har vi byggt en stark företagskultur där trevligt bemötande, korrekthet och effektivitet sitter i väggarna i alla led från telefonister till IT-avdelning.

Och med 95 procent nöjda kunder. En styrka som vi är stolta över att kunna dela med oss av till våra Contact Center kunder.

Läs mer

Nummerupplysning för funktionshindrade inklusive kundtjänst

PTS

Nummerupplysning för funktionshindrade, 118400

Personer som har en bestående funktionsnedsättning som gör att de inte kan söka efter nummer på nätet eller i tryckta kataloger, kan ha möjlighet att få kostnadsfri nummerupplysning hos 118 400. Varje år ringer 16 000 användare totalt ca 580 000 samtal.

Denna tjänst, inklusive kundtjänst, har skötts av Eniro 118 118 under sammanlagt 7 års tid, efter offentliga upphandlingar av Post- och telestyrelsen (PTS). Mer om tjänsten på 118400.se

Läs mer

Växeltjänster

Växeln är ett företags ansikte utåt, här välkomnas företagets kunder och intressenter som vill komma i
kontakt med företaget och dess medarbetare. Det är därför oerhört viktigt att ge ett professionellt och
vänligt bemötande i denna inledande kontakt.

Eniro 118 118 AB:s telefonister representerar hundratals olika företag genom att besvara samtalen till
deras växel. Över 9 års erfarenhet av svarsservice har gjort oss skickliga på att hålla både hög kvalitet och effektivitet.

Läs mer

Våra kunder i Finland

Eniro-koncernen har Contact Center verksamhet både i Sverige och Finland. Läs om våra kunder i Finland här.